Skip to content

Overstapregeling.

Kabouters Kinderopvang kent een unieke overstapregeling.

Mocht u niet tevreden zijn over uw huidige opvang en zou u eigenlijk graag willen opzeggen dan is Kabouters zeker iets voor u!

Als er een opzegtermijn is bij de huidige kinderopvang kan Kabouters, in overleg met de ouders, tijdens deze opzegtermijn gratis kinderopvang verlenen.

Het kind kan op deze manier direct na opzegging (als dit zo tevoren is afgesproken tussen Kabouters en de ouders) starten bij Kabouters Kinderopvang (altijd na overleg van bewijs van opzegging met hierin vernoemd de opzegtermijn).

De betaling aan de vorige kinderopvang kan gewoon plaatsvinden zonder dat het kind nog langer bij deze opvang hoeft te verblijven. Zo worden dubbele kosten voorkomen.

Ook worden ongemakkelijk situaties voorkomen met de opgezegde kinderopvang tijdens de maand(en) van de opzegtermijn. Het is soms niet prettig na de opzegging, die gepaard kan gaan met het uiten van kritiek naar de opvang, uw kind nog 1 of 2 maanden naar de opvang te brengen.
Nu kunt u vrij uw mening ventileren en het verblijf van uw kind evalueren met de opvang, waarna u het direct kunt afsluiten en de opvangdag daarna al kunt starten bij Kabouters.